Завантаження ...
banner
banner

Збір канцелярії для малозабезпечених родин Ніжина 

Збір канцелярії для малозабезпечених родин Ніжина  фото

Вчора, 29 серпня, на території Гоголівського скверу відбулася благодійна акція, що зібрала навколо себе небайдужих містян та ставила на меті допомогу малозабезпеченим родинам Ніжина

Ніжинці вкотре проявили свою щиросердність та людяність до земляків, які опинилися у скрутних життєвих обставинах.

За словами організаторів та учасників заходу, під час збору речей містяни підходили та віддавали на допомогу ті речі, які цього дня придбали до школи для власних дітей.

"Діти отримали необхідні речі для школи, канцприладдя, одяг, взуття! Пишаюся тим, що у ніжинців серця наповнені добром і було буде приємно побачити як люди спочатку запитували «А що тут у вас?», а потім з оберемком необхідного приходили або діставали з пакетів, куплених для своїх дітей! Дякую!", - розповідає Ганна Б'янка

Для благородної мети об'єдналися не лише ніжинці, а й чернігівці, зокрема: Ганна Б'янка (Галина Бондаренко), викладачка Ніжинського університету, голова волонтерської групи "Час для нас", Світлана Савченко та Світлана Бутенко, фахівчині Ніжинського молодіжного центру, Наталя та Ліза Саєнко, ніжинська міська організація "Червоний хрест", Ірина та Сергій Балакірєви, благодійна організація "Спілка Самаритян України об'єднання", разом з сином Серафимом, ніжинські педагоги Олена Охонько та Ірина Наконечна, а також чернігівські атовці, зокрема Рома Гільєвич, голова ГО Чернігівського об‘єднання добровольців.

Треба зазначити, що захід відбувся за ініціативи Ніжинського сектору ювенальноі превенціі та підтримки й координації служби у справах дітей Ніжинської міської ради, кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Ніжинського університету.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: