Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині у будинку для літніх людей сталася пожежа

На Чернігівщині у будинку для літніх людей сталася пожежа  фото

На Менщині 31 серпня виникла пожежа у будинку для літніх людей, де перебувала 31 особа. Ніхто не постраждав.

Про це повідомляють Сусіди.City

За інформацією начальника Корюківського райвідділу ДСНС Євгенія Довгаля, до Менської пожежно-рятувальної частини 31 серпня о 7.49 надійшло повідомлення про пожежу в Комунальній установі територіального центру соціального обслуговування «Надання соціальних послуг» Менської міської ради.

Ця установа розташована за адресою: с. Стольне, вул. Коцюбинського, 12. На момент загоряння у ній перебувала 31 людина похилого віку.

Читайте також: У приватному секторі Ніжина горіло

На місце виклику негайно направили два відділення Менської пожежно-рятувальної частини та один підрозділ місцевої пожежної команди с. Семенівка. Прибувши, рятувальники побачили, що пожежу ліквідували самостійно працівники територіального центру. Для цього вони використали вогнегасник та підручні засоби пожежогасіння, а людей, які перебували в корпусі, перевели в безпечне місце.

Під час огляду місця пожежі було встановлено, що загоряння виникло в приміщенні пральні через порушення правил монтажу електромережі. В результаті вогнем пошкоджено два квадратні метри стіни та пральну машину. На щастя, цього разу лиха вдалося уникнути.

Головний рятувальник Корюківського району також зазначив, що 1 лютого цього року група інспекторів проводила позапланову перевірку цього закладу. А Головне управління ДСНС України у Чернігівській області за її наслідками навіть подало позов до суду щодо припинення роботи столненського будинку для утримання літніх людей, бо мали місце чисельні порушення правил пожежної безпеки.

До речі, недоліки в повному обсязі не ліквідовані й до цього часу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: