Завантаження ...
banner
banner

З недобросовісних ніжинських водіїв стягують штрафи

З недобросовісних ніжинських водіїв стягують штрафи  фото

Паркування на зелених зонах - неприпустима поведінка у цивілізованому суспільстві! Купуючи автомобіль, водій має усвідомлювати всю відповідальність, також знати не лише свої права, а й обов'язки.

Повідомляє MYNIZHYN.com

2 вересня в ході засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради було розглянуто звернення від містянки Людмили Сергіївни Гетьман на скасування протоколу ніжинської муніципальної варти про накладення штрафу за паркування на зелених зонах.

Нещодавно Людмилу Гетьман було оштрафовано за порушення правил благоустрою, а саме паркування власного транспортного засобу на зеленій зоні.

Комісія, яка розглядала питання затвердила накладення штрафу у розмірі 340 гривень, але містянка не погодилася з цим рішенням та звернулася до виконавчого комітету Ніжинської міської ради про скасування даного рішення.

Зазначено, що за період розгляду звернення від Людмили Гетьман нею повторно було вчинено аналогічне правопорушення. За що був накладений штраф у розмірі 510 гривень.

З огляду на повторне вчинення правопорушення комісія відхилила звернення пані Людмили та залишила в силі рішення комісії про стягнення штрафу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: