Завантаження ...
banner

Наприкінці вересня на Чернігівщині пройде фестиваль повітряних куль 

Наприкінці вересня на Чернігівщині пройде фестиваль повітряних куль  фото

21 вересня жителі Чернігова зможуть відвідати унікальний фестиваль повітряних куль «Монгольф’єрія». Під час фестивалю учасники побачать величезні аеростати заввишки з п’ятиповерховий будинок, матимуть змогу зробити інстаграмні фото та здійснити прив’язний політ на повітряній кулі.

Про це йдеться на Фейсбук-сторінці організаторів.

Фестиваль «Монгольф’єрія» відбувається в Україні вже 12 років, але в Чернігові проходитиме вперше. Щоб жителі міста були приємно здивовані, повітроплавне шоу буде супроводжуватися грою запального DJ. Яскраві повітряні кулі в музичному супроводі створять святкову атмосферу. Учасники фестивалю зможуть відчути себе повітроплавцями і здійснити прив’язний політ на повітряній кулі. Аеростати підійматимуться з учасниками на висоту до 30 метрів.

Відвідування фестивалю можливе за наявності квитків, які можна придбати виключно на офіційному сайті.

Вхідний квиток для дитини 5-12 років коштує 50 грн, для дорослого – 120 грн. До 5 років вхід безкоштовний. Вхідний квиток із прив’язним польотом для дитини – 490 грн, для дорослого – 690 грн. Вартість може зростати з наближенням події. Організатори попереджають, що повітроплавні заходи залежать від погодних умов – швидкість поривів вітру повинна бути не більше ніж 4 м/с. У разі несприятливої ​​погоди фестиваль буде перенесений на найближчий день із льотною погодою.

Джерело: Чеline.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: