Завантаження ...
banner
banner

Унікальна соляна кімната відкрилася у Ніжині

Унікальна соляна кімната відкрилася у Ніжині  фото

8 вересня у Ніжині відкрили унікальний оздоровчий кабінет «Соляна кімната» та «Лімфодренаж» в приміщенні колишньої дорослої поліклініки, нині сімейна амбулаторія № 9 по вулиці Успенській, 2.

Відкриття даного кабінету з надання оздоровчих процедур стало можливим завдяки тісній співпраці Ніжинської міської ради, Громадської організації «ЗОР» та грантового проекту Посольства Королівства Нідерланди.

Дана соляна кімната і її сіль характеризуються неповторними властивостями природної іонізації повітря, а це – загоєння ран, очищення бронхів і легенів від слизу, знищення хвороботворних вірусів і бактерій.

Сеанс в соляній кімнаті – це ефективна натуральна процедура галотерапії, в поєднанні з кольоротерапією та заспокійливою музикою.

Тривалість сеансу – 45 хвилин, відвідувачів приймають за попереднім записом. Відвідання таких процедур для учасників АТО та членів їх сімей є безкоштовною.

Міський голова Олександр Кодола зауважив, що дана соляна кімната є єдиною в Ніжині. Тож тепер ніжинці мають можливості пройти оздоровчі процедури за місцем проживання.
Щодо процедури з лімфодренажу, то одна така процедура заміняє 10 сеансів звичайного ручного масажу.

ДЕТАЛІ З ПРИВОДУ ОПЛАТИ МОЖНА ДІЗНАТИСЯ ЗА ТЕЛЕФОНОМ: 097 607 88 07 ГРАФІК РОБОТИ КІМНАТИ: ПОНЕДІЛО-СУБОТА З 9:00 ДО 18:00

Відділ інформаційної роботи та комунікацій з громадськістю 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: