Завантаження ...
banner
banner

Запрошуємо навчальні заклади на сканді-екскурсію Ніжином

Запрошуємо навчальні заклади на сканді-екскурсію Ніжином фото

В період з 29 серпня по 5 вересня було проведено 3 сканді-екскурсії по місту, а саме:

НОВИНИ КОМПАНІЙ

29 серпня до нас завітали учні 6-Г класу ЗОШ №10 на чолі з класним керівником Жанна Кресан Кресан Жанною Володимирівною, дітлахи вивчали еко-систему Графського Парку, отримували нові знання та задоволення від конкурсів та тестів. Ми щиро вдячні за їх відгуки та малюнки на веселому плакаті.

04 вересня до нас завітали з КЗ Ніжинський міський молодіжний центр молодь разом з батьками на неповторну сканді-екскурсію «На Магерки», де відкривалися таємниці життя молодого Гоголя в Ніжині, який почув саме біля церкви моторошну історію про молоду Панночку, що лягла в майбутньому повість «Вій». Було весело та активно!

05 вересня проведено сканді-ескурсію для учнів 9 класу Ніжинської гімназії №5 на чолі з класним керівником Татьяна Саливон Салівон Тетяном Іванівном. Цього разу ходили Ніжином козацької доби та згадували історічні події Чорної Ради та розвитку козацтва на Лівобережжі.

Тож, запрошуємо класних керівників всіх навчальних закладів Ніжина долучитися до сканді-екскурсій в межах дії проєкту «Обери свій Сканді-Тур/ChooseyourScandi-Tоur» за результатами конкурсу грантів «Підтримка розвитку інновацій у місцевих громадах в межах Програми «Co-createwithlocals» (Творимо інновації спільно з місцевою громадою)» 2021», котрий виконується за договором між UNDP Ukraine / ПРООН в Україні Програмою розвитку Организация Объединенных Наций (ПРООН) та Isar Ednannia в контексті Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Просимо заповнити гугл-форму за посиланням для реєстрації на наступні заходи

https://docs.google.com/.../1JekatNyu_sGkefQhAO.../edit

І до нових зустрічей на наших сканді-екскурсіях!

Ця публікація підготовлена у межах проєкту «Обери свій Сканді-Тур/ChooseyourScandi-Tоur», який реалізується ГО "Ніжин-Сканді-Тур" в партнерстві з Ніжинський краєзнавчий музей ім. Івана Спаського за програмою малих грантів, яка адмініструється Isar Ednannia ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: