Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська письменниця презентуватиме власну збірку

Ніжинська письменниця презентуватиме власну збірку  фото

"Я тримаю в руках збірочку своїх віршів «Зелен-цвіт», і не вірю власному щастю",- написала Оксана Дністран

"Довгий шлях видався до цієї події. Щиро вдячна всім, хто допоміг мені його подолати. Насамперед хочу подякувати Адміністрації сайту «Клубу поезії» за творчу платформу, яка дала старт багатьом сучасним поетам-початківцям, та його автору - Євгену Юхниці, що не залишається байдужим до творчих процесів в Україні.

Спасибі всім авторам Клубу та друзям по Фейсбуку, які в тій, чи іншій мірі долучилися до перших кроків мого творчого становлення, зокрема – Олексі Удайку, Івану Стрижу, Сергію Осоці, Світлані-Майї Залізняк, Олександру Сушку, Ганні Арсенич-Баран, Грицю Гайовому, Григорію Клочеку, Павлу Міхеду, Ользі Шнуренко, Дмитру Кібичу, Оксані Геращенко, Ліні Ланській, Миколі Соболю, Миколі Чавелюку, Марині Балабашкіній та багатьом іншим, а також усім, хто спонукає йти далі, не дає хибити, підказує та підтримує і надихає писати.

Окрема подяка редактору Володимиру Присяжнюку за допомогу у виданні книги та передмову, художниці Ірині Токарській за чудові ілюстрації та всьому колективу видавництва «СПОЛОМ» (м.Львів) за плідну співпрацю.
Запрошую всіх на презентацію книги до гостинної Ніжинської центральної міської бібліотеки в неділю 19 вересня о 12.00.

Охочі можуть замовити книгу у мене" - Оксана Дністран

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: