Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині відкриють три об'єкти

У Ніжині відкриють три об'єкти фото

У п'ятницю, 17 вересня,  об 11:00 у місті Ніжині відбудеться відкриття трьох проєктів, які реалізовані у рамках співпраці з Програмою USAID DOBRE. 

У заходах візьмуть участь керівник Програми DOBRE Браян Кемпл, голова Ніжинської міської громади Олександр Кодола, старша фахівчиня з розвитку громад Програми DOBRE Наталя Сафронова, представники громади та ЗМІ.

У громаді відкриють оновлену залу для сесійних засідань, для якої закупили нові меблі та техніку.

Читайте також: У Ніжинському університеті відкрився "Інтерактивний скансен" (ФОТО, ВІДЕО)

Також представники Програми DOBRE відвідають Територіальний центр соціального обслуговування, для працівників якого придбали велосипеди, світловідбиваючі жилети та захисні шоломи, обладнали велостоянки, станції для ремонту велосипедів.

Окрім того, у Ніжинському державному університеті відкриють «Інтерактивний скансен» - музейний комунікативний простір під відкритим небом. 

Нагадаємо, програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку територіальних громад, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. До консорціуму виконавців Програми DOBRE, на чолі з Global Communities, входять: Український кризовий медіа-центр; SocialBoost; Фонд розвитку місцевої демократії (FSLD/FRDL), Малопольська школа державного управління при Краківському університеті економіки (MSAP/UEK), Польща; Національний Демократичний Інститут (NDI).

Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській. Із червня 2020 Програма розпочинає свою роботу ще в трьох областях: Запорізькій, Чернівецькій, та Чернігівській.

Фото з мережі 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: