Завантаження ...
banner
banner

Ще одне ,,абсолютно хворе" дерево в Ніжині наказало довго жити?

Ще одне ,,абсолютно хворе" дерево в Ніжині наказало довго жити? фото

ВЧОРА, ОДНИМ З ДОСИТЬ АКТИВНИХ КОРИСТУВАЧІВ СОЦІАЛЬНОЇ МЕРЕЖІ ФЕЙСБУК, БУЛО НАДРУКОВАНО ПОВІДОМЛЕННЯ, ЯКЕ МИТТЮ РЕПОСТОМ РОЗНЕСЕНО ПО ВСІМ НІЖИНСЬКИМ ГРУПАМ. ЗДАВАЛОСЯ Б, ЗОВСІМ НЕВИННА ПУБЛІКАЦІЯ, ЩО ПОГАНІ ЛЮДИ ВИДАЛИЛИ ЗОВСІМ ЗДОРОВУ ЯЛИНУ У ЦЕНТРІ МІСТА БЕЗ ЖОДНОГО ДОКОРУ СУМЛІННЯ, А НІЖИН ВТРАТИВ ТАКУ ШАЛЕНУ ЗЕЛЕНУ КРАСУНЮ. А НАСПРАВДІ ЦЯ ПИСАНИНА ДУЖЕ ДАЛЕКА ВІД ПРАВДИ.

Повідомляє Комунальний Ніжин

Комунальне підприємство "Виробниче управління комунального господарства" не може просто так пройти повз цю публікацію, бо саме працівники "ВУКГ" займались видаленням цієї ялини, а внести справжні правдиві корективи в зовсім неправдиві ствердження - конче потрібно.

Отже, для винуватця посту Леоніда Руденка та суперечок і негативного відношення до комунальників у коментарях, а саме - ялина багато років росла на центральній алеї по вулиці Шевченка. Росла, цвіла, милувала своєю красою пішоходів, але все колись рано чи пізно закінчується, як кожна жива істота має свій час життя, так і кожна рослина колись да помирає. От і ця ялина, використавши свій життєвий ресурс, померла і стояла зовсім суха, з почорнілою, пожовклою та пониклою хвоєю (цього, на жаль, Леонід Руденко не показав на своїй світлині). Існувала загроза для пішоходів та автомобілів, бо рано чи пізно велике дерево впало б чи на тротуар, чи на проїзну частину.

У вівторок, 21 вересня, силами однієї бригади пильщиків цю ялину було благополучно та обережно видалено, і тепер мешканцям, а також автотранспорту, що рухаються повз дану локацію, нічого не загрожує.

ЩОДО ПОСТУ ЛЕОНІДА РУДЕНКА, ЯКИЙ ВИКЛИКАВ МАСУ НЕГАТИВУ В АДРЕСУ КОМУНАЛЬНИКІВ, ТО ВИСНОВКИ ХАЙ ЗРОБИТЬ КОЖЕН СВІДОМИЙ МЕШКАНЕЦЬ - ЧИ ЦЕ ПРАВДИВА ІНФОРМАЦІЯ ЧИ ДЕЗІНФОРМАЦІЯ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: