Завантаження ...
banner
banner

Що робити з проблемним ніжинським перехрестям вирішували у міськраді 

Що робити з проблемним ніжинським перехрестям вирішували у міськраді  фото

У понеділок, 27 вересня, у Ніжині радилися, що робити з горезвісним перехрестям вулиць Синяківська-Шевченка, де зростає кількість ДТП. 

Про це повідомляє MYNIZHYN

У малому залі виконкому зібралися представники міської влади, управління житлово-комунального господарства та будівництва, поліції, комунальних служб, а також Ніжинського РЕМу. 

Нещодавно на перехресті відбулася чергова дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждала людина. Також ніжинці зареєстрували петицію з пропозицією перекрити проїзд і з’єднати алею по вулиці Шевченка. 

Таку їдею висловили й присутні на нараді. Адже залишати перехрестя як є — небезпечно. Відтак у ході обговорень вирішили — треба міняти організацію дорожнього руху на перехресті шляхом тимчасового перекриття для руху автомобільного транспорту частини автодороги вулиці Синяківська, яка розрізає алею по вулиці Шевченка. 

Читайте також: Подробиці ДТП на перехресті Синяківська-Шевченка у Ніжині

Для проїзду цілком має вистачити Т-подібного перехрестя вулиць 8-березня та Шевченка, а також об’їзду по колу на Об’їжджій. 

Присутні пропозицію оцінили та наголосили, чи витримає потік машин перехрестя 8-березня та Шевченка? До того ж там ще й пішохідний перехід....

Виїзд комісії на це перехрестя переконав, що місця для потоку автівок цілком вистачає. Під час реконструкції алеї там потрібно провести ряд змін для покращення руху, що доручать проектанту найближчим часом. Та поки на цьому відрізку  усе лишається як є. 

У результаті огляду та обговорень проблемного перехрестя Синяківської та Шевченка, присутні дійшли висновку, що тут необхідно тимчасово обмежити рух за допомогою обмежувальних засобів (турнікет, бетонний блок, тощо). 

На вулиці Синяківській будуть встановлені попереджувальні знаки. 

Також  перенесуть електроопору на розі двох вулиць (неподалік зупинки “Синяківська” - Авт.), яка заважає повороту великих автомобілів, погіршує оглядовість. 

Проект рішення про тимчасове перекриття руху транспорту на перехресті вулиць Синяківська та Шевченка винесуть на засідання виконавчого комітету. 

Поки такі зміни пропонуються на певний час, щоби вивчити їх результативність. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: