Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський садочок перший відгукнувся на благодійну акцію

Ніжинський садочок перший відгукнувся на благодійну акцію фото

Педагогічний колектив та вихованці Ніжинського ЗДО№13 "Берізка" на чолі з директоркою Наталією Примушко постійно проводять різноманітні та цікаві заходи. Цього разу вони приєдналися до благодійної акції "Монетки дітям"

Повідомляє MYNIZHYN.com

"Світ тримається на небайдужих! Заклад Дошкільної Освіти "Берізка" - перший колектив, який відгукнувся на благодійну акцію "Монетки дітям", та спільно з батьками і вихованцями зібрали монети для допомоги онкохворим дітям. Щиро дякуємо, Наталіє Миколаївно, Вам, Вашому колективу та кожному учаснику за сердечність і небайдужість, за подаровану надію тим, хто цього особливо потребує.", - повідомила Наталія Володько, керуюча ніжинським відділенням Ощадбанку.

Протягом кількох тижнів у закладі тривав збір монеток номіналом 25 копійок, які приносили діти вранці і самі вкидали до загальної сопілочки. Дякуючи батьківській громаді і діткам, у садочку було зібрано 279 грн. 50 коп. і передано у Благодійний фонд «ТАБЛЕТОЧКА» за участю Наталії Володько і її колег. На честь багаторічної дружби Наталія Іллівна подарувала садочку пам’ятну монету «30 РОКІВ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ».

Дякуємо Вам, Наталіє Іллівно за тісну співпрацю з нашими дітками, батьками, колективом ЗДО №13 «Берізка», за те, що надихнули нас всіх на цю благодійну акцію. Ми щасливі, що малюки відчули, ЯК ТВОРИТИ ДОБРО РАЗОМ за ради порятунку онкохворих дітей України", - зазначила директор ЗДО №13 Наталя Примушко.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: