Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські освітяни серед кращих в області

Ніжинські освітяни серед кращих в області фото

У середу, 29 вересня, напередодні Дня працівників освіти, який цьогоріч відзначатиметься 3 жовтня, у Чернігові зібрались кращі представники освітянської галузі Чернігівщини з нагоди свого професійного свята. Приводом для такої приємної зустрічі стало вручення премій імені Софії Русової та Георгія Вороного. 

Про це повідомляє Чернігівська обласна рада.

Варто зазначити, що премія імені Софії Русової присуджується з 2007 року, і за цей час її лауреатами вже стали 250 найкращих педагогів закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійно–технічної освіти. А премію імені Георгія Вороного з 2011 року отримали 50 науково–педагогічних працівників закладів вищої та фахової передвищої освіти Чернігівської області.

Цього року на конкурс до Управління освіти і науки облдержадміністрації було подано 40 матеріалів претендентів на нагородження преміями імені Софії Русової та Георгія Вороного.

Читайте також: Юна ніжинка показала клас на фольклорному фестивалі у Туреччині

На спільному засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури та інформаційної сфери та Колегії Управління освіти і науки ОДА було визначено 20 найкращих представників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійно–технічної) освіти і 5 представників закладів вищої та фахової передвищої освіти.

Обласною премією імені Софії Русової нагороджено:

Яременко Наталію Георгіївну – методиста Ніжинської станції юних техніків Ніжинської міської ради Чернігівської області.

Обласною премією імені Георгія Вороного нагороджено:

Бондаренко Аллу Іванівну – професора кафедри української мови та методики її навчання Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

Щиро вітаємо!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: