Завантаження ...
banner
banner

"Я навіки закохана в Ніжин" творче зізнання юної студентки з Чернігова (ВІДЕО)

"Я навіки закохана в Ніжин" творче зізнання юної студентки з Чернігова (ВІДЕО) фото

2 жовтня мережу сколихнула прем’єра витонченого та професійно відзнятого кліпу Тетяни Довгошеї «Я навіки закохана в Ніжин». У цьому музичному дарунку ніжинській громаді Тетяна зізнавалася у любові до величного, древнього, неповторного і завжди різного Ніжина.

Повідомляє MYNIZHYN.com

Вірші ніжинської письменниці Ірини Васильківської сколихнули творчу уяву студентки Тетяни й на світ «народився» прекрасний музичний твір. Але про все послідовно в інтерв’ю Тетяни Довгошеї

- Тетяно, звідки ви родом і як доля привела вас у Ніжин?

- Я корінна чернігівка. Тому спочатку я навчалася в Чернігівському музичному коледжі імені Левка Ревуцького на відділі хорового диригування, а потім вирішила пов'язати своє майбутнє з музикою, вступивши на факультет музичного мистецтва у прекрасне місто Ніжин.

 - Яку музичну освіту ви отримали?

- За першою освітою я керівник музичного ансамблю/хору (музичний коледж імені Л. Ревуцького), за другою, в Ніжині - вчитель музичного мистецтва. Також зараз я навчаюсь на факультеті психології та соціальної роботи.

- Як виникла ідея створення відеоподарунку про Ніжин?

 - Ідея  зробити подарунок місту виникла понад рік тому. Я знайшла дуже гарний вірш про Ніжин, який написала ніжинська поетеса Ірина Васильківська (Тетяна Тимченко) та на її слова склала музику. Ніжин - дуже гарне місто зі своїми традиціями, культурою, звичаями, пам'ятками та архітектурою - місто, яке варто побачити кожному.

- Хто створив відео?

- Шлях від ідеї до створення відео був великий, до знімання відео долучилися оператори Ніжина : Дмитро Піщулін, Микола Стрєльніков, Ігор Лапіен, Владислав Лях, які на професійному рівні зробили цей кліп таким яскравим!

-Технічні моменти були цілковито в чоловічих руках, а хто займався постановкою кадрів?

- Постановку кадрів кліпу та ідей я взяла на себе. Також хочу висловити велику вдячність людям, які мені допомогли створити цей відеопроєкт це: Ганна Б'янка, Микола Стрєльніков, Дмитро Піщулін; Зразковий ансамбль танцю "Вікторія" всім викладачам та учасникам велика подяка! Студентам, які взяли участь у створенні кліпу! А також велика вдячність за підтримку Ніжинському міському голові Олександру Кодолі!

- В якому віці ви почали співати?

- Співати почала з дитинства - спочатку я пішла в музичну школу, мріючи навчитись грати на фортепіано, далі - музичний коледж, де я почала складати музику, ну а сьогодні це - Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя, тоді і виникла ідея створювати відеопроєкти)

- Хто прищепив вам любов до музики?

- Музикантом в сім'ї була бабуся, потім мама отримала музичну освіту, але свій професійний шлях пов'язала з журналістикою. Батьки розповідали, що з самого дитинства я була споріднена з музикою: любила співати та танцювати, грати на фортепіано, малювати. Тому все, що має творче зерно - це моє. Складати музику, тексти, вірші - почала вже в студентські роки.

Наостанок ніжинській громаді та гостям міста представлено кліп талановитої дівчини - Тетяни Довгошеї в тандемі з Володимиром Стародубцем 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: