Завантаження ...
banner
banner

Спільна справа згуртувала ніжинську школу

Спільна справа згуртувала ніжинську школу  фото

5 жовтня, в ході чаювання з міським головою до очільника міста звернулася батьківська та педагогічна спільнота однієї з ніжинських шкіл.

Підтримати кандидатуру нині діючого керівника одного із найчисельніших навчальних закладів Ніжина виступили батьківський та педагогічний колектив ніжинської ЗОШ №10. Мова йде про Сергія Никонця, який проявив себе умілим керівником та гарним господарем в складних ситуаціях, що виникали під час модернізації школи.

Нижче наведений текст звернення до міського голови Олександра Кодоли, з яким батьки та педагоги звернулися до мера.

"У 2019 році виконання робіт з проєкту термомодернізації закладу  розпочався перед навчальним роком. Виникла серйозна ситуація. Батьки і діти були стурбовані тим, що навчальний рік довелося б розпочинати в інших школах. Ось у цій складній ситуації Сергій Віталійович проявив себе як мудрий керівник. Продумавши всі моменти, обговоривши із батьківською громадою школи, зумів обʼєднати всіх, учителів і батьків, і школа набула охайного вигляду.   Навчальний рік розпочався у стінах рідної школи. У цьому заслуга Сергія Віталійовича. Цей приклад довів нам  усім, що він умілий керівник, гарний господар, який постійно дбає про благоустрій нашої  школи.

За такий короткий термін Никонець С.В. завоював авторитет серед працівників закладу, учнів, батьків.

Колектив школи під його керівництвом працює стабільно, злагоджено, виконуючи поставлені  завдання. Сергій Віталійович дбає про створення сприятливих  умов для підвищення якості освітніх послуг, які надає школа сьогодні. Наші учні беруть активну участь у різних конкурсах, олімпіадах, займають призові місця та високо тримають престиж школи. Він постійно звітує про роботу закладу, переймається  також проблемами  навчання і виховання учнів. Проводиться велика робота із благоустрою школи у співпраці та за значної підтримки міської влади.

Ми, члени педагогічного колективу, батьківська громадськість, одностайно не сприймемо іншого кандидата на посаду директора нашого навчального закладу. Тому  просимо Вас прислухатись до думки колективу та підтримати у вирішенні важливого для нас питання."

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: