Завантаження ...
banner

Виставка "ДИНОЗАВРИ МОРСЬКИХ ГЛИБИН" у Чернігові

Виставка "ДИНОЗАВРИ МОРСЬКИХ ГЛИБИН" у Чернігові фото

Бажаєш зануритися у захопливу подорож та стати мандрівником у часі? Неймовірні ДИНОЗАВРИ МОРСЬКИХ ГЛИБИН чекають саме на тебе!

Топ-5 причин завітати на виставку Морських динозаврів:

  1. Динозаври морських глибин - інтерактивна освітня виставка гігантських динозаврів, яка з перших хвилин захоплює уяву!

Відвідувачів виставки чекає вражаюча подорож, під час якої вони перевтіляться в мандрівників  у часі, і познайомляться з мешканцями морських глибин, котрі існували на нашій планеті мільйони років тому. Всі представлені експонати мають аутентичний колір, текстуру, відтворюють природні рухи та звуки, «дихають», адже виставка була створена за участю вчених та відомих палеонтологів. Ви неодмінно відчуєте цю справжність на собі, під час зустрічі з величними істотами, яких на виставці понад 18.

  1. Виставка Динозаври морських глибин вражає не тільки своїми масштабами, а й цікавою  інформацією.

Ви дізнаєтеся про те, як виглядав первісний морський світ; зможете відшукати схожість сучасних морських тварин та їх предків; довідаєтеся, чи всі динозаври жили одночасно; порівняєте зовнішній вигляд, відмінності та подібності наземних і морських створінь. Також, на вас чекають багато інших шокуючих фактів!

Ви можете відвідати виставку самостійно, або долучити до вашої компанії нашого екскурсовода, який знає 100500 цікавинок)))

А справжні фанати Діно зможуть скористатися безкоштовним аудіогідом, який повністю розкриє таємничий світ життя доісторичних істот.

  1. Інтерактивні зони

«Динозаври морських глибин – корисне та цікаве дозвілля для всієї сім’ї

На виставці, окрім експонатів, відвідувачам (від 0 до 99+ років) доступні інтерактивні зони на будь-який смак.

Діти можуть взяти участь у палеонтологічних розкопках, розбудити свої фантазії в малюванні морських рептилій,  позмагатися з дорослими на спритність та швидкість, за домогою сенсорних приставок. А закріпити все побачене ви зможете під час перегляду цікавого фільму в міні кінотеатрі.

  1. Сувенірна продукція

На згадку про виставку, ви зробите безліч яскравих та незвичайних фото та селфі. Також, для вас працює Діношоп, в якому ви можете придбати безліч різноманітних сувенірів.

  1. Атмосфера

5-ти метровий вулкан, яскраві медузи,  13-метрова доісторична акула та кількатонний крокодил, Плезіозавр, Мозазавр та багато інших -  ти зможеш не лише побачити їх, а й повністю зануритись в атмосферу давніх морських глибин та їх жителів.

Приходь до нас - крутий відпочинок та незабутні враження тобі гарантовані!

Ми знаходимося: м. Чернігів, проспект Миру, 194, Торговий парк «Remzavod»

Придбати квитки можна онлайн за посиланням: dino.net.ua

Поспішай, адже виставка відкрита лише до 21 листопада 2021 року.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: