Завантаження ...
banner
banner

Вночі у Чернігові "воювали" штаби Корбана і Березенка

16 липня, у Чернігові близько 20:00 на вулиці Рокосовського команда кандидата в народні депутати Геннадія Корбана заблокувала машину, де за їх даними нібито знаходилися люди, що займаються скупкою голосів на користь іншого кандидата.

16 липня, у Чернігові близько 20:00 на вулиці Рокосовського команда кандидата в народні депутати Геннадія Корбана заблокувала машину, де за їх даними нібито знаходилися люди, що займаються скупкою голосів на користь іншого кандидата. Про це повідомляє "Чернігівщина. Події и Коментарі".

Корбан, Чернігів, Заблокована машина чернігів корбан

За словами Геннадія Корбана, в автомобілі Toyota Camry перебувають представники виборчого штабу Сергія Березенко, що займаються скупкою голосів під виглядом підписання соціальних угод. Автобуси, в яких нібито і відбувалася скупка і підписання угод, з місця події виїхали.
 
У заблокованому автомобілі залишилося дві людини, які відмовилися виходити. О пів на першу ночі прибула міліція забрала їх з машини, а автомобіль був опечатаний до рішення суду про проведення обшуку.
 

Корбан, Чернігів, Заблокована машина чернігів корбан

Після цього на місце подій прибули «групи підтримки» обох кандидатів - усього близько 500 осіб, а також їхні конкуренти на цих виборах - голова облради Микола Звєрєв і скандальний активіст Андрій Глаба.

Всю ніч під автомобілем чергували представники виборчих команд різних кандидатів. 

По темі: У заблокованому автомобілі вилучили гроші, боєприпаси та соціальні угоди

0462.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: