Завантаження ...
banner
banner

Поведінка деяких ніжинців шокує

Поведінка деяких ніжинців шокує фото

Зі станцій для ремонту велосипедів у Ніжині та Кунашівці вкрали інструменти

Нещодавно у Ніжині відбулася значна подія: біля закладів, які надають соціальні послуги, а також у центрі села Кунашівка встановлено велостоянки, а минулого тижня — станції для ремонту велосипедів. Одна з них розташовується в центрі міста, біля дитячої бібліотеки, інша – в центрі села Кунашівка, поруч з сільською радою.

Читати по темі: Відтепер в центрі Ніжина можна відремонтувати свій велосипед

Таким чином, кожен житель громади отримав можливість зробити швидке технічне обслуговування свого двоколісного. Нагадаємо: дані проекти реалізовано за фінансової підтримки Ніжинської міської ради та програми DOBRE. 

Вчора, 11 жовтня, було виявлено, що в Ніжині та Кунашівці уже не вистачає інструментів для обслуговування велосипедів: хтось варварськи відкусив їх кусачками.

З приводу цього начальник сектора інвестиційної діяльності Ніжинської міської ради Тетяна Плетньова зазначає: «Виявилося, деякі жителі нашої громади не готові до покращення умов проживання та інфраструктури… На жаль, такі приклади вандалізму та низької культури деяких ніжинців трапляються дедалі частіше, і речі, які стали звичними та користуються попитом в країнах Європи та світу, у нас сприймаються неоднозначно».

За матеріалами «Нежатина»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: