Завантаження ...
banner
banner

У вересні у Ніжині померло від ковіду 26 людей, а вже у жовтні за 20 днів – 24!

У вересні у Ніжині померло від ковіду 26 людей, а вже у жовтні за 20 днів – 24! фото

ЗМІ, соціальні мережі, медичні працівники та державні службовці постійно повторюють, як мантру: вакцинація – єдиний спосіб вироблення колективного імунітету від COVID-19 та подолання пандемії!

Рівень захворюваності на ковід у Ніжинському регіоні невпинно зростає!
"Звертаюсь до тих, хто не вірить словам, мовою цифр – статистичними даними, які щодня надходять до мене, як до голови районної державної адміністрації, від лікувальних установ Ніжинщини., -  інформує на сторінці у фейсбук голова Ніжинської РДА Григорий Ковтун, -  Станом на понеділок, 18 жовтня, амбулаторних хворих по всьому Ніжинському району – 807, вже сьогодні, 20 жовтня, - їх 960! Найбільше хворих перебуває у Ніжинській та Бахмацькій міських лікарнях – 141 та 78 відповідно.
Невпинно і подобово зростає смертність серед хворих! За останню добу 3-є померло у Бахмачі та 5-ро в Ніжині. Найбільша кількість померлих саме у Ніжині. Варто зауважити, що у вересні у Ніжині померло від ковіду 26 людей, а вже у жовтні за 20 днів – 24! Страшно уявити статистику до кінця місяця та у наступному, адже саме у листопаді МОЗ прогнозує пік захворюваності.
Тож звертаюсь до всіх жителів Ніжинщини: вакцинуйтесь, дотримуйтесь карантинних вимог та бережіть здоров’я своє і близьких!"
фото ілюстроване, із соцмережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: