Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські лісівники започаткували нове учнівське лісництво!

Ніжинські лісівники започаткували нове учнівське лісництво! фото

На базі Вертіївської ЗОШ розпочало свою роботу нове учнівське лісництво!

Сьогодні для ніжинських лісівників справді історичний день, адже на базі Вертіївської ЗОШ розпочало свою роботу нове учнівське лісництво!

Повідомляє ДП "Ніжинське лісове господарство"

«Ми закладаємо фундамент великої справи, бо кожне посаджене деревце, виплекана квітка, доглянута тваринка чи птаха, прибране сміття чи вчасно загашене багаття – це вклад у збереження чистого і здорового довкілля. Разом з вами ми збиратимемо лісове насіння, будемо доглядати за сіянцями, озеленювати подвір’я, досліджувати таємничий і водночас надзвичайно цікавий світ природи,» - звернувся до майбутніх вихованців лісництва Олександр Марахонько, головний лісничий ДП «Ніжинський лісгосп».

З вітальним словом виступила і Оксана Кононенко, директор школи. Вона наголосила, що любити і берегти природу – дуже важливо, а досліджувати її – ще й надзвичайно цікаво!

Та головне - сяючі очі дітлахів, які вже з нетерпінням чекали на свій перший лісовий урок, свідчили про те, що вагомий крок на шляху до спільного майбутнього зроблено, тож попереду багато цікавої і плідної роботи на результат.

Наприкінці заходу теорію перенесли на практику і вихованці новоствореного учнівського лісництва висадили першу в їхньому житті катальпову алею, котру одразу ж і найменували – відтепер вздовж шкільного паркану разом з ними зростатиме й «Алея Знань». 

У народі кажуть, що катальпи - це дерева щастя, тож пройдуть роки, і саджанці піднімуться, під їхньою розлогою кроною кожен зможе відпочити і полюбуватися красою та величчю природи.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: