Завантаження ...
banner
banner

Що з дороговартісним обладнанням Ніжинської лікарні?

Що з дороговартісним обладнанням Ніжинської лікарні? фото

"Останнім часом в соціальних мережах поширюється інформація про те, що міська влада закупила дороговартісне медичне обладнання для потреб КНП "Ніжинська ЦМЛ ім.М.Галицького", яка являється однією з опорних лікарень області, але у зв'язку з оптимізацією медичної галузі, працювати на цьому обладнанні буде просто нікому."

Повідомляє MYNIZHYN.com з посилання на профіль фельдшера Ніжинської ЦМЛ  Геннадія Нечаваля та додає:

"Жителі громади задаються питанням, яка ж доцільність цих закупівель? Хочу наголосити ,що моя публікація ґрунтується на констатації реальних фактів та тверезої та виваженої оцінки діяльності органів місцевого самоврядування на чолі з мером та його командою.

А тепер просто факти: за минулий рік тільки для потреб міської поліклініки було придбано, встановлено та введено в експлуатацію: надсучасний відеоендоскоп з аргоновим модулем для виконання малоінвазивних втручань та ендоскопічного гемостазу, відеоцистоскоп, апарат для холтер-моніторингу, дитячий електрокардіограф, відеобронскоп та сучасна комп'ютерна апаратура для чіткої та злагодженої роботи з НСЗУ.

Лікарі та медичні сестри пройшли курси спеціалізації та якісно і впевнено впроваджують їх у життя.

Можливо, комусь не дуже зрозумілі ці складні медичні висловлювання, але з достовірністю, можна заявити, що такої уваги до потреб медичної галузі міста раніше не було

Будьте здорові.Бережіть себе і своїх близьких!"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: