Завантаження ...
banner
banner

Надзвичайна подія біля ніжинського пологового

Надзвичайна подія біля ніжинського пологового фото

Поліція, МЧСівці та занепокоєння – саме так описують ранок 26 жовтня містяни, що переміщалися повз територію Ніжинської міськлікарні.

За свідченнями очевидців, територія огороджена сигнальною стрічкою та всюди розставленні поліцейські. Також на території лікарні чергують пожежники та рятувальники.

Що сталося, журналісти MYNIZHYN.com вирішили дізнатися у Інни Музиченко, начальниці сектору моніторингу ніжинського відділу поліції.

Інна Іванівна розповіла, що зранку 26 жовтня на лінію 102 надійшло повідомлення про виявлення на території, що межує з Ніжинським пологовим будинком, дорослою та дитячою поліклінікою, підозрілого предмету схожого на гранату.

Величезний ступінь небезпечності даної ситуації важко уявити, адже під загрозою не лише люди, що переміщаються цією територією, а й вагітні та діти.

Наразі працівники Ніжинського відділу поліції огородили територію та забезпечують охорону місця події до прибуття вибухотехніків, які мають встановити тип пристрою та знищити його за всіма правилами безпеки.

Зовні граната схожа на ручну осколкову гранату Ф-1. Основне призначення гранати Ф-1 —  ураження живої сили противника в оборонному бою. Заряд вибухової речовини — тротил

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: