Завантаження ...
banner
banner

Мікрорайон Космонавтів по-новому

Мікрорайон Космонавтів по-новому фото

Разом з втіленням в життя масштабних проєктів, пов’язаних з реконструкцією центральних вулиць міста, у Ніжині реалізовуються проєкти громадського бюджету.

Серед них – наведення благоустрою з облаштування пішохідних доріжок, встановлення лав, світильників, урн у парку на вул. Космонавтів. Пішохідні доріжки викладено на площі 178, 8 кв. метри.

Даний проєкт належить до другої черги створення громадського простору відпочинку жителів міста на території вул. Космонавтів.

Зі слів начальника Управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолія Кушніренка, його вартість складає 385, 018 гривні.

Журналіст сайту «УН» побувала на вказаному об’єкті, де поспілкувалася з однією з жительок  даного мікрорайону.

«Цьогоріч у парку вимостили плиткою тротуарні доріжки, встановили додаткові лави і ліхтарі. Це не тільки додало привабливості нашому парку, а й зручності нам, тим, хто тут відпочиває. Бачите, на дитячому майданчику бавляться дітки? Їх завжди тут багато. Як і матусь з дитячими візочками. Це улюблене місце відпочинку пенсіонерів. Наразі осінь, починає рано темніти, добре, що тут встановили світильники. А ось там – на круглій ділянці, також вимощеній плиткою, комунальники пообіцяли зробити навесні клумбу. Буде дуже гарно. Щиро дякуємо за увагу до жителів нашого мікрорайону!» — зауважила жіночка.

Автор: журналіст сайту «УН» Валентина Савчук

Фото автора

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: