Завантаження ...
banner

На ніжинському стадіоні "Спартак" монтують сучасне освітлення

На ніжинському стадіоні "Спартак" монтують сучасне  освітлення фото

Згідно замовлення комунального закладу «Міський центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх» на території ніжинського стадіону “Спартак”, що розташований по вулиці Полковника Розумовського, 5 розпочато встановлення лінії сучасного освітлення.

Працівниками комунального підприємства “Виробниче управління комунального господарства” цеху дільниці вуличного освітлення міста на чолі з головним енергетиком Віталієм Оленченко розпочато перший етап з монтування. Полягає він у бурінні півтораметрових свердловин та бетонуванні фундаменту і спеціального кріплення заставних анкерного типу для монтажу на них електричних опор.

До початку монтування освітлення стадіону, на території КП “ВУКГ” було заздалегідь виготовлено металічні заставні з можливістю фланцевого закріпленням нижньої опорної частини монтажними гайками. Потім, у ході розпочатих робіт було пробурено 13 свердловин та забетоновано ці заставні.

Наступним кроком, після повного затвердіння бетону, розпочнеться установлення залізних електричних опор висотою 6 м на новостворений бетонний фундамент. Роботи тривають.

джерело: unenizh.org.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: