Завантаження ...
banner

Збільшити штрафи втричі хочуть у Ніжині

Збільшити штрафи втричі хочуть у Ніжині фото

У багатьох районах Ніжина проводилися неодноразові рейди, щодо паркування на зелених зонах, виписувалися штрафи всім правопорушникам. Чому мешканці будинків паркуються на газонах і чому не діють на них штрафи в розмірі 340 гривень?

"Ми розвішуємо попередження. Усі автовласники по районах були попереджені про те, що згідно з правилами благоустрою, паркування на зеленій зоні – заборонено". Усім автовласникам були розвішані оголошення на лобовому склі. Але, як бачите, наразі абсолютно ніякої реакції немає, тому на останній адміністративній комісії, представники мніципальної варти ніжина запропонували максимально карати правопорушників. І це далеко не 340 грн., а більше 1000 грн.

Кожен з нас наділений певними правами і обов’язками, то ж слід їх дотримуватися, адже залишитися осторонь цієї проблеми – не вихід. Слід лише дотримуватися елементарних правил і не завдавати шкоди природі. Внесок у сфері збереження об’єктів благоустрою залежить від кожного з нас.

Автомобілі, які, як бачите, повністю зіпсували газон. Більшість вже отримали штраф, і далеко не мінімальний.

Місцеві жителі наголошують, що хотіли, порядку вже давно, і не лише біля будинку, залишивши хоча б якусь зелену зону, а і по всьому місту.

А поки мешканці не на камеру кажуть, що паркуватись більше ніде. На прохання інспектора авто прибирають, але зізнаються, щойно він піде – припаркуються на газон.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: