Завантаження ...
banner

«Більше особистості, менше держави»: у Ніжині відбудеться «круглий стіл»

 «Більше особистості, менше держави»: у Ніжині відбудеться «круглий стіл»  фото

УВАГА!!! Шановні представники громадських організацій та рухів Чернігівської області та громадяни з активною життєвою позицією !!!

Запрошуємо вас прийняти участь у роботі « круглого столу», який відбудеться 29 жовтня 2021року о15годині в приміщенні Ніжинського Будинку дітей та юнацтва за адресою м. Ніжин,вул. Богуна,14 з дотриманням всіх карантинних обмежень для запобігання поширенню COVID-19 в умовах «червоної зони», тобто, участь з сертифікатами про вакцинацію, або діючого результату ПЛР-дослідження.

 КОРОТКА ТЕМА: «БІЛЬШЕ ОСОБИСТОСТІ, МЕНШЕ ДЕРЖАВИ».

Організатори: Лібертаріанський громадський рух «Вільна нація». Учасники: - Всеукраїнська Громадська організація «Конституційно - правовий Конгрес»; - Громадська організація «Я – викривач корупції»; - Громадська організація «Альянс народів»; - Громадська організація «Альянс рівних»; - Громадська організація «Eсo time».

В рамках заходу планується обговорити: - Яка саме проблема на Вашу думку найбільш актуальна в ОТГ/області/країні? - Чи достатньо реагує влада на проблеми громади? Чи існують проблеми комунікації з місцевою владою? Чи є проблеми в реалізації спільних з владою проєктів. - Хто на Вашу думку найбільше відповідальний за проблеми ОТГ/області ? - Хто міг би змінити ситуацію в громаді? - Можливо, потрібні лідери з інших країн, щоб навести лад в громаді? - В разі об’єднати громадських активістів та організацій, чи можливо змінити стан речей на краще? - Чи досить сил вашої Громадської організації для впливу на владу? Вітаються та будуть внесені на розгляд круглого столу Ваші пропозиції при умові завчасного попередження про проблемі питання. Будемо вдячні, якщо Ви заздалегідь повідомите про бажання відвідати захід, надіславши підтвердження до 15 години 28 жовтня 2021 року за цією формою: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fforms%2Fd%2Fe%2F1FAIpQLSdjEPgMfQWgpsnBDxZ1ufRzudsXHt4k-TIjMdRW7g88ovNiMg%2Fviewform%3Fusp%3Dsf_link%26fbclid%3DIwAR0ylYLZ62p3execITwfebamO803CFgzlKtTk90uQE10bon6kJC_62FfwBQ&h=AT3esL9_LllZw8s15IH5LMJs95SgSvV31SBUZ56csIMTXTSrwdzJLcYNMY_F2WiV0TcIchZP_oKwQ7iWvOljNSNGOo2TN6tjriBjw9CGyLeolazBdhE5HrtUfG6OQ9-1TBNy-A

Сподіваємося на спільність поглядів та інтересів і довгострокове співробітництво, яке буде за згодою підтверджене підписанням відповідних угод, документів,меморандумів.

Татьяна Зезюлькина

За інформацією голови ГО «Ліга Ділова Жінка» Тамари Стратілат.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: