Завантаження ...
banner

Ніжинці, кому потрібен клубочок щастя !

Ніжинці, кому потрібен  клубочок щастя ! фото

Кошенятам або ж песикам терміново потрібен дім - такими словами чи не кожного дня розпочинаються пости у соціальній групі Допомога тваринам міста Ніжина, що у фейсбук. Тваринок викидають на вулиці, підкидають під паркани, або смітники. Прикрий факт...який обурює.

Сьогодні зранку на   Допомога тваринам міста Ніжина черговий пост - Кошенятам терміново потрібен дім
На смітник знову викинули кошенят в тому місці постійно викидають котиків, їх вже приблизно 30… але викинуті хвостики зовсім малі, декілька вже померло від холоду. Забирати нікому і нікуди, їх лише підгодовують.
Можливо, в когось є куточок для крихіток? Там є багато різних кошенят, раптом ви зможете врятувати хоч одного і подарувати дім - це була б велика удача для малих. Всіх стерилізуємо/каструємо безкоштовно. Допоможіть їм вижити
0977512213 Зіна
 
Затефонувавши по даному номеру жінка розповіла, що по вулиці Овдіївські (неподалік жіночого монастиря) є таке місце між сараями, куди зносять "добрі" люди тваринок.
"Несуть мабуть з усіх кутків Ніжина. Було й таке що до тридцяти нарахувала...В основному підкидають маленьких.  Особливо душа мліє коли це роблять під осінь, коли холодно. Тваринки мерзнуть. Стараюсь підгодовувати та говорю знайомим аби ті брали пухнастиків собі. Більшість розбирають, деякі, нажаль, гитнуть...Так що, якщо є бажання то візьмісь клубочок щастя у свою домівку, врятуйте життя тваринці, і вона віддячить вам своєю котячою любовю за вашу доброту!, - наголошує пані Зіна.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: