Завантаження ...
banner
banner

За минулий тиждень – 11 летальних випадків: ситуація з COVID-19 у Ніжині

 За минулий тиждень – 11 летальних випадків: ситуація з COVID-19 у Ніжині фото

Ситуація з COVID-19 останнім часом значно погіршується. Збільшилася кількість госпіталізованих пацієнтів з коронавірусною інфекцією з тяжким та надтяжким перебігом хвороби.

КНП «Ніжинська ЦМЛ ім. М. Галицького» інформує : станом на 8.00 год. 1 листопада  в лікарні на стаціонарному лікуванні перебуває 111 пацієнтів з підтвердженим лабораторно COVID-19 та 12 пацієнтів з пневмонією.
Лікарня на сьогодні повністю забезпечена високопотоковим киснем та кисневими концентраторами.

1 листопада, на щотижневій оперативній нараді генеральний директор КНП «Ніжинська центральна міська лікарня ім. М. Галицького» Олександр Костирко повідомив, що на коронавірус за жовтень захворіли  1076 осіб, з них 41 — дитина. У вересні був 281 хворий, з них 20 дітей, про це повідомляє uezd.com.ua

До міської лікарні за жовтень за напрямком COVID-19 госпіталізовано 314 пацієнтів проти 183 минулого місяця.  

За жовтень за напрямком COVID-19 зафіксовано 47 летальних випадків проти 26 у вересні. За минулий тиждень – 11 летальних випадків. І вже дві людини померли за останню добу.

«Тобто за цей місяць і захворюваність, і летальних випадків збільшилося на 100%?» — уточнив перший заступник Ніжинського міського голови, головуючий наради Федір Вовченко. «На жаль, так», — відповів Олександр Костирко. Робота з підключення кисневих ємностей до міської лікарні ведеться за графіком, — зауважив керівник медзакладу.

За статистичними даними КНП "Ніжинський міський ЦПМСД" НМР ЧО станом на 28 жовтня  на амбулаторному лікуванні з діагнозом COVID-19 перебуває 523 пацієнта, з них: 517 пацієнтів з клінічними проявами, 5 з пневмонією та 1 Імуносупресія. Всі пацієнти отримують кваліфіковану допомогу від сімейних лікарів. У разі ускладненого перебігу хвороби, відповідно маршруту пацієнта, для госпіталізації викликайте екстренну медичну допомогу.
 
Лікарі радять  Вам дотримуватися рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України по профілактиці COVID-19 та пройти щеплення.
Турбуйтесь про своє здоров’я та здоров’я рідних та близьких Вам людей.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: