Завантаження ...
banner
banner

Талановитий футболіст з Ніжина бореться за виживання в Прем’єр-лізі

Талановитий футболіст з Ніжина бореться за виживання в Прем’єр-лізі фото

Український футболіст Богдан Білошевський, який народився та почав робити перші кроки в футболі у Ніжині, отримує безцінний досвід гри на найвищому рівні у Одесі.

Одеський «Чорноморець» став рідним домом для уродженця Ніжина на поточний сезон. До складу «Моряків» Білошевський приєднався у якості орендованого гравця з київського «Динамо», вихованцем якого є Богдан і з яким у півзахисника підписано контракт до літа наступного року.

Наразі головною метою для нової команди Білошевського є збереження прописки в елітному дивізіоні країни – Прем’єр-лізі, і одесити поки що з великими труднощами виконують цю «місію», знаходячись на передостанньому 15-му місці в турнірній таблиці сезону. Але беттинг-експерти вірять у те, що «Морякам» під силу піднятися хоча б на одну сходинку вище і все ж залишитися серед кращих на наступний чемпіонат. Якщо уважно переглянути розбір букмекера ПМ для нових гравців, то серед численних акцій та бонусів, які пропонує ця компанія для своїх клієнтів, в її різноманітній лінії можна відшукати і розпис на підсумки сезону в УПЛ. І там шанси «Чорноморця» на збереження прописки в еліті наразі оцінено у 57% вірогідності. Що є дуже солідним показником.

Зазначимо також, що можна ПМ встановити на телефон у вигляді зручного мобільного додатку, що дозволить стежити за змінами котирувань на ту чи іншу команду в УПЛ в режимі «нон-стоп», а також – переглядати прямі трансляції поєдинків за допомогою цього корисного застосунку. Зокрема, вже у найближчому турі чемпіонату «Чорноморець», за який виступає уродженець Ніжина Богдан Білошевський, гратиме проти «Руху» з Винників у Одесі, і в цій грі «Морякам» прогнозують гарні шанси на здобуття трьох очок та вихід з небезпечної зони.

Варто сказати про статистику Білошевського у поточному сезоні УПЛ. Футболіст з Ніжина поки що має в активі 4 матчі та 163 хвилини ігрової практики на рівні Української Прем’єр-ліги, а також одну гру та 20 хвилин у Кубку України, де «Чорноморець» вже припинив боротьбу після поразки від одного з грандів вітчизняного футболу – «Шахтаря» (0:3).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: