Завантаження ...
banner
banner

Спортсмени-юніори з Ніжина взяли участь у боксерській першості Вертіївської об'єднаної територіальної громади

Спортсмени-юніори з Ніжина взяли участь у боксерській першості Вертіївської об'єднаної територіальної громади фото

Юні атлети з Ніжина, представники комплексної дитячо-юнацької спортивної школи міста та спортивного клубу Легіонер, взяли участь у відкритій першості з боксу, котра відбулася під дахом комунального підприємства Культурно-спортивний комплекс Громада, селища міського типу Вертіївка, де здобули дев'ять нагород.

 

Як повідомляє сайт спортивних новин Мета/Спорт, ніжинські юніори проявили свою профільну перевагу, здобувши в запеклій боротьбі п'ять золотих та чотири срібні нагороди, ставши безальтернативними лідерами змагань в командному заліку. 

Блискуча командна перемога ніжинських боксерів-юніорів, як це відбувалось

В останні вихідні жовтня на території Вертіївської об'єднаної громади, на рингах місцевого спортивного комплексу відбулася відкрита першість з боксу. Юні атлети з Ніжина, а точніше, вихованці містечкової спортивної школи та спортклубу Легіонер взяли активну участь в цих змаганнях, виявивши свої найкращі бійцівські якості, високий рівень профільної підготовки, силу та витривалість. Участь в першості принесла в скарбничку ніжинських атлетів комплект нагород, котрий налічує п'ять золотих та чотири срібні відзнаки. На найвищу сходинку п'єдесталу змагань піднялися: Вадим Бойко, Владислав Колесников, Артем Прядко, Назар Шевчун, Назар Шкаберда, другі місця дісталися: Артем Андрійченко, Роман Кононець, Ілля Павлюк, Андрій Примушко. Великий бокс країни, безперечно, отримає достойне підкріплення від ніжинців. Двобої проходили без глядацької підтримки, так як епідемічна ситуація в країні та безпека спортсменів вимагали таких обмежень, але слава перемоги докотилась до вболівальників, завдяки засобам масової інформації.

Плани на найближче майбутнє переможців відкритої першості з боксу

Зі слів тренера юних атлетів Євгенія Саєнко випливає, що відпочивати на лаврах переможців вони не збираються. Після невеликої карантинної перерви, боксери-юніори візьмуться за посилену підготовку до участі в обласних змаганнях, а там і до Києва шлях відкриється.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: