Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці, давайте гуртом допоможемо!

Ніжинці,  давайте гуртом допоможемо! фото

Кожного дня тисячі українців просять допомоги. Страшні хвороби потребують чималих фінансів на лікування. У мережі фейсбук небайдужі до людського горя роблять пости, такі ж небайдужі - допомагають. І завдяки саме небайдужості - врятовано не одне життя... Аналогічне повідомлення сьогодні розмістила наша землячка Людмила Зоценко.

"Любі друзі та знайомі! Дуже важко і незручно це писати, але звертаюся до всіх небайдужих! В нашій сім’ї трапилось велике гореВлітку в мене (Зоценко(Золотарьової) Людмили) діагностували рак нирки III стадії (папілярна карцинома нирки) з метастазуванням в хребет. Була зроблена важка операція- резекція нирки в інституті раку в Києві. Потім було лікування таргетними препаратами, але таке лікування виявилося не дієвим. Чергове КТ показало збільшення розмірів метастазу в хребет та множинні метастазування в печінку. На теперішній час лікар пропонує перейти на лікування імунотерапією, що є єдиним шансом на порятунок. Для початку нам потрібно 6доз препарату Кітруда(200мг), вартість однієї дози від 113.000 грн. А також препарат Акситиніб( Інліта 5мг).
Допоможіть! Я не хочу залишати свою доньку, хочу бачити як вона дорослішає. Благаю вас про допомогу! Самі такі кошти зібрати ми не в силах.
Всім небайдужим дякую за допомогу, номер моєї картки:
5168 7574 1203 5414 (приват банк) -Зоценко Л.О.
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: