Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський розарій по Московській обікрали

Ніжинський розарій по Московській обікрали  фото

Тільки-но 4 листопада, на засіданні виконкому Ніжинської міської ради міський голова Олександр Кодола підкреслював, що у містян немає культури паркування, громадяни утворюють стихійні сміттєзвалища, палять суху рослинність, розпивають спиртні напої у громадських місцях. А ще — ламають дитячі та спортивні майданчики, паркани, крадуть квіти.

«Щоб Ніжин був безпечним і комфортним містом, кожному ніжинцю слід над цим працювати – боротися з вандалізмом, повідомляти про подібні випадки», — зауважив міський голова.

А трохи згодом журналіст сайту «УН» дізналася про черговий прикрий випадок, який стався у Ніжині: сьогодні зранку комунальники помітили, що зникло чимало саджанців троянд із розарію на вул. Московській.

«Я замовляла 200 кущів троянд на ремонт. Два тижні тому ми висадили 180 штук у розарії і ще 20 – у сквері Лисянського. Зранку ми помітили на місці саджанців ямки. Вкрали приблизно два десятки кущів. Дуже прикро, що люди не цінують того, що для них роблять інші. Але ж й до кожного куща охорону не поставиш», — зазначила фахівець з ландшафтного дизайну комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Наталя Довгаль.

На жаль, у Ніжині стало вже традицією красти і нищити майно громади.

Автор: журналіст сайту «УН» Валентина Савчук

Фото надано КП «ВУКГ»  

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: