Завантаження ...
banner
banner

Незаконні будови знову у полі зору ніжинської муніципальної варти

Незаконні будови знову у полі зору ніжинської муніципальної варти фото

Представники Муніципальної варти ще влітку розпочали активні рейди з інформування людей у вигляді розміщення оголошення щодо перевірки та оформлень дозволів на розміщення гаражів або іншого рухомого майна. З того часу робота з цього питання триває й досі.

Вчора, 8 листопада, на оперативній нараді начальник ніжинської Муніципальної варти наголосив на тому, що активність мешканів міста щодо оформлень дозволів на розміщення гаражів або іншого рухомого майна призупинилася. У зв"язку з цим представники варти розробили та вже розмістили на дошках оголошень нові повідомлення наступного змісту:

"За невиконання рішення Ніжинської міської ради стосовно оформлення дозволу на розміщення гаражів або іншого рухомого майна на власників атоматично будуть складені протоколи за порушення правил благоустрою міста Ніжина (пунк 15.2.6)"

Раніше  повідомляв MYNIZHYN.com, що власники ніжинських гаражів розпочали отримувати повідомлення-вимоги від КП Муніципальна служба порядку ,,Варта" щодо демонтажу незаконно встановлених споруд.  

Читати по темі: Гаражне питання по-ніжинськи

Підготувала Lana Misyachna. фото автора

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: