Завантаження ...
banner

Мешканці ніжинської громади встигніть проголосувати! Часу мало!

Мешканці ніжинської громади встигніть проголосувати! Часу мало! фото

Шановні мешканці ніжинської громади!Звертаємо вашу увагу, що голосування за проекти Громадського бюджету 2022 року триває до 12 листопада 2021 року. Залишилося три дні до кінця голосування. Підтримуйте проекти, не будьте байдужими, проявіть активність задля розвитку Ніжинської громади!

Електронне голосування триває до 00-00 год. 12 листопада 2021 року

А в паперовому варіанті ви можете віддати свій голос за проекти до 17-00 год. 12 листопада 2021 року у будівлі виконавчого комітету Ніжинської міської ради -  площа імені Івана Франка,1 кабінет 59.

Під час відвідування пунктів голосування для заповнення паперового бланка голосування за проєкти Громадського бюджету 2022 року дотримуватися карантинних обмежень, які передбачені для «червоного» рівня епідеміологічної ситуації.

Жителі Кунашівсько-Переяслівського старостинського округу можуть проголосувати в с.Кунашівка, вул. Незалежності, 23, Ніжинський район, Чернігівської області.

Всі хто, хочуть віддати голос за проєкти 2022 року можуть це зробити онлайн на платформі «Громадський бюджет» 👉 https://nizhyn.pb.org.ua/ Для того, щоб проголосувати на платформі необхідно увійти за допомогою BankID (Приват банк, Моно банк, КонкороБанк або банк «Південний»), ID-картки (паспорт), ЕЦП або MobileID. Інструкція з входу у систему👇 https://www.youtube.com/channel/UCz_YG894B3vJyQM9d9oE9rw

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

фото з соцмережі.

итати по темі: У Ніжинській громаді стартує голосування. Що будем обирати?

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: