Завантаження ...
banner
banner

Викрав дитину та хотів вивезти за кордон: на Чернігівщині затримали горе-батька

Викрав дитину та хотів вивезти за кордон: на Чернігівщині затримали горе-батька фото

Поліцейські відділу міграційної поліції області спільно з оперативними співробітниками чернігівського прикордонного загону 10 листопада затримали мешканця Запоріжжя, який намагався незаконно переправити свою малолітню дочку за кордон.

Про це повідомляє Нацполіція в Чернігівській області.

41-річний мешканець Запоріжжя забрав без згоди своїх колишньої дружину їхню спільну 9-річну доньку та намагався вивезти її до однієї з сусідніх країн.

Спочатку чоловік планував незаконно перетнути кордон у Чернігівській області, але одразу ж потрапив у поле зору поліцейських. Після цього здійснив спробу перетнути кордон на Сумщині, запропонувавши прикордонникам хабар у сумі 200 доларів США.

За цим фактом правоохоронці з Сумщини відкрили кримінальне провадження.

Нині дитина знаходиться з матір’ю

Наразі вирішується питання щодо оголошення мешканцю Запоріжжя про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від 7 до 9 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

Джерело: .0462

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: