Завантаження ...
banner
banner

Ніжинського підприємця змусять заплатити податки

Ніжинського підприємця змусять заплатити податки фото

Ніжинський міський голова Олександр Кодола постійно закликає підприємців міста до співробітництва. Переважна більшість знаходять спільну мову із місцевою владою, вносять свій внесок у розвиток Ніжина.

На жаль, не всі. Дехто звик користуватися комунальним майном майже задарма: за оренду земельних ділянок або торговельних площ роками сплачують копійки, намагаються ухилятися від сплати податків.

Міський голова особисто спілкується з такими підприємцями і намагається пробудити в них почуття відповідальності.

Чергова така зустріч відбулася на минулому тижні.  Приватний підприємець має у Ніжині кілька об’єктів господарської діяльності, але ухиляється від сплати податків за землю комунальної власності.

Вчора, 15 листопада, під час щотижневої оперативної наради міський голова О. Кодола зауважив: даний підприємець пообіцяв до кінця минулого тижні надати всі необхідні документи в управління комунального майна, але так і не надав.

У зв’язку з цим очільник міста надав доручення заступнику міського голови Сергію Смазі спільно з Муніципальною вартою, відділом благоустрою, управлінням комунального майна – за допомогою юристів – розпочати примусове стягнення податків з цієї особи.

«Всі підприємці повинні сплачувати податки. Але є непорядні люди, які думають: цього можна не робити. Порядок повинен бути у всьому», — підкреслив Олександр Михайлович.

 «УН» Валентина Савчук

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: