Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський медичний коледж долучився до доброчинної акції

Ніжинський медичний коледж долучився до  доброчинної акції  фото

3 15 по 21 листопада 2021 року в Україні відбувається 2-й етап Тижня безпеки дорожнього руху. Він покликаний привернути увагу суспільства до проблем травматизму та смертності на українських дорогах і пошуку шляхів їх подолання. У рамках даного заходу проводиться низка заходів (з переліком можна ознайомитись на ukrainska-gromada.gov.ua), серед яких щорічна всеукраїнська благодійна акція зі здачі крові для постраждалих в ДТП «Здай кров – врятуй життя»;

Акція «Здай кров – врятуй життя!». Акція – загальнодержавна, тож відбулась в усіх регіонах країни.

17 листопада 2021 року викладачі та співробітники комунального закладу «Ніжинський фаховий медичний коледж» Чернігівської обласної ради долучилися до другого етапу Всеукраїнської акції «Здай кров врятуй життя постраждалим у ДТП». Пам’ятайте, Ви рятуєте чиєсь життя! 

Важкі травми після ДТП, велика кількість хірургічних втручань – створюють дефіцит донорської крові в Україні. За статистикою, донорську кров нині потребує кожен четвертий українець. Саме тому, акція «Здай кров – врятуй життя!» була покликана привернути увагу суспільства до проблеми дорожньо-транспортного травматизму, особливо серед дітей! Захід був доброчинний, тож кожен охочий міг здати свою кров на потреби постраждалих у ДТП громадян.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: