Завантаження ...
banner

Що привело ніжинських комунальників на стадіон "Спартак" ?

Що привело ніжинських комунальників на стадіон "Спартак" ? фото

Стадіон Спартак у Ніжині, що розташувався по вулиці Полковника Розумовського на території Графського парку, призначений для занять різними видами спорту та проведення різного роду спортивних заходів. На початку тижня, там були помічені працівники та спеціалізована техніка комунального підприємства “Виробниче управління комунального господарства”. Спробуємо розібратися в такій загадковій появі у “свята святих” для всієї спортивної громади Ніжина, далеко не спортсменів, і що вони там робили…

Для довідки: згідно замовлення комунального закладу «Міський центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх» на території ніжинського стадіону “Спартак”, не так давно було розпочато встановлення сучасної та нової лінії освітлення.

Працівниками комунального КП “ВУКГ”, а саме цеху дільниці вуличного освітлення міста на чолі з головним енергетиком Віталієм Оленченко було успішно проведено перший етап з монтування. Полягав він у бурінні півтораметрових свердловин та бетонуванні фундаменту і спеціального кріплення заставних анкерного типу для монтажу на них електричних опор. Минув час, бетон у заставних застиг і конструкції зміцнилися, що дало змогу розпочати другий етап з монтування освітлення.

15 листопада було проведено монтування 13 металевих опор по всьому периметру стадіону для міцного тримання оголовників та ліхтарів на них. Кожна опора за допомогою екскаватора-навантажувача піднімалась за допомогою спеціального кріплення в гору та встановлювалась у вертикальне положення, а електрик КП “ВУКГ” обережно встановлював їх на заставні. Потім кожна електрична опора надійно фіксувалась чотирма гайками.

Наступним кроком, буде монтаж оголовників, ліхтарів з підвішуванням кабелю живлення лінії освітлення, а також встановленням розподільчого електричного щиту.

Роботи тривають.

unenizh.org.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: