Завантаження ...
banner

Єдина мета - розвиток Ніжина: Олександр Кодола прозвітував про перший рік роботи. Відео

Єдина мета - розвиток Ніжина: Олександр Кодола прозвітував про перший рік роботи. Відео фото

Рівно рік тому, 17 листопада 2020 року, у великій залі розпочала роботу 1 сесія VIII скликання Ніжинської міської ради. Керуючись ст. 46 Закону України про місцеве самоврядування, голова Ніжинської міської територіальної виборчої комісії проінформувала про результати перших місцевих виборів. Обраним міським головою Ніжинської МОТГ став Олександр Кодола. Олександру Михайловичу було вручено посвідчення, після чого він склав присягу міського голови про служіння громаді.

18 листопада новостворена  команда у складі голови, його заступників та секретаря ради з новим депкорпусом приступили до виконання своїх обов'язків. Взято курс вперед. Минув рік...Міський голова звітує  про роботу у присутності представників ЗМІ.

"Сьогодні фактично виповнюється рік роботи нашої команди.  І зараз ми розповімо про результати командної діяльності всіх, з ким у нас єдина мета - це розвиток Ніжина. Влучний вислів, що один у полі не воїн. - з таких слів розпочав звіт міський голова Олександр Кодола, -  Тож з першого дня роботи мною була сформована команда керівництва міста, яка успішно і в сталому складі працює вже рік. Це, в першу чергу, заступники міського голови, секретар та радники, а також депутати міської ради. Нами вибудована конструктивна співпраця з усім депутатським корпусом міськради. Замінено керівників окремих управлінь та відділів. Ми продовжуємо обирати кваліфіковані кадри. Зокрема, і на посади керівників комунальних підприємств. Переконаний, що всі підприємства, які належать місту, повинні приносити максимум користі громаді. Їх діяльність, ефективність та фінансові плани відтепер під нашим чітким контролем. А також абсолютно новий і сучасний технологічний рівень управління комунальними підприємствами.  

Проте команда - це не лише працівники міської ради та депутати. У широкому розумінні це весь актив міста Ніжина. Ми намагаємося почути і зрозуміти кожного! Я не відступаю від своїх принципів. Відкритість та прозорість завжди були і є базовими принципами моєї роботи. За цей рік нам вдалося продемонструвати новий рівень публічності та прозорості в роботі міської влади.  Прикладом цього є системні прийоми громадян, які ми проводимо двічі на місяць.  Започатковані прийоми громадян на відкритому просторі, куди може прийти кожен і поставити запитання або звернутися за допомогою.   Пандемія коронавірусу COVID-19 та енергетична криза змусили приймати кардинально нові рішення, але вжито максимум зусиль, щоб це не відбилося на наших містянах. 

Ми разом працюємо для розвитку нашої громади та для створення комфортних умов проживання кожного жителя. У 2021 році нам вдалося втілити в життя багато запланованого, вже реалізовано частину проектів у різних сферах діяльності.  Завдяки щоденній роботі нашої команди є очевидні результати у відновленні інфраструктури міста.  Процеси відновлення інфраструктури міста та забезпечення його життєдіяльності не припинялися. В громаді постійно ремонтуються дороги, облаштовуються прибудинкові території, забезпечено подачу тепла, функціонування усіх комунікацій. Оновлюються дороги та тротуари, сквери та парки. Будуються нові спортивні об’єкти, відроджується культурна та історична спадщина.  Заклади бюджетної галузі активно впроваджували енергоефективні технології, протягом року покращували матеріальну базу. У місті продовжувалася реалізація освітньої, медичної, адміністративної реформ.  Зміцнюється матеріальна база навчальних установ та закладів охорони здоров’я". 

Детально  зі звітом можна ознайомитись  перейшовши за покликанням nizhynrada.gov.ua

Відео  звіту  - Yanel Khmeliuk 

Читати по темі: Представили новообраного міського голову та депутатів. Фото

фото nizhynrada.gov.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: