Завантаження ...
banner

У скільки обходиться проїзд ніжинських пільговиків міському бюджету?

У скільки обходиться проїзд ніжинських пільговиків міському бюджету? фото

Зі слів начальника Управління соціального захисту населення Валентини Кулініч, лише протягом 10 місяців цього року на надання всіх видів соціальних виплат з бюджетів усіх рівнів спрямовано 196,3 млн. грн., в тому числі з бюджету Ніжинської міської територіальної громади – 6,03 млн. гривень.

Кошти бюджету Ніжинської міської територіальної громади, розпорядником яких є управління соціального захисту населення Ніжинської міської ради, спрямовуються на забезпечення пільгового проїзду пенсіонерів, ветеранів війни, осіб з інвалідністю та дітей в міському пасажирському транспорті.

Цьогоріч «Укрзалізниці» сплачено 3,5 млн. грн. за безоплатний проїзд пільговиків в приміських електропоїздах, в тому числі до Києва та Чернігова.

Також, згідно з міською цільовою Програмою «Турбота» на 2021 р.,  Управлінню  соціального захисту населення Ніжинської міської ради виділяються кошти для відшкодування витрат перевізників за пільгове перевезення окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування.

Як повідомила вчора, 25 листопада, під час виконкому Ніжинської міської ради заступник начальника Управління житлово-комунального господарства та будівництва Світлана Сіренко, за жовтень 2021 року компенсаційні виплати ніжинським перевізникам за пільговиків складають 200 тис. гривень. Загалом цьогоріч вже відшкодовано вже 2 млн. гривень.

Валентина Савчук

 «УН»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: