Завантаження ...
banner
banner

Панорама Ніжина у готелі "Ніжин". Як вам?

 Панорама Ніжина  у готелі "Ніжин". Як вам? фото

У готелі на першому поверсі відбулася реконструкція фоє, воно змінилося до невпізнаваності. «Технічні приміщення, які були на першому поверсі, перенесли в підвал. А замість них облаштували номери категорії стандарту люкс.  Нині фоє змінили повністю: від підлоги з підігрівом, до інтер’єру, - коментує директор готелю "Ніжин" Олександр Борисенко, -   Ідея з оформленням – наша. Спочатку викликали дизайнера, але той запросив  дорогувато. Сказали – До побачення! Ми самі!  Хотілося оформити  на  історичну тематику – "Ніжин", аби гості закладу переступивши поріг відчули атмосферу нашого древнього міста. Було бажання, щоб  на одну  зі  стін нанести картину - панораму. Підказали знайомі, що є у Ніжині художниця, яка дуже гарно оформила інтер’єр одного закладу у Вертіївці – це Юлія Ревтюх. Тож, ми її запросили. При зустрічі  розповіли, що ми хотіли, яке бачення, які історичні місця вмістити у цю роботу, а це храми, славнозвісний університет Гоголя, пам’ятник ніжинському огірку.»

Реакція на картину неймовірна. Хто вперше переступає поріг готелю, спершу погляд кидає на неї, -  каже директор готелю, - Одразу чуємо захопливе - "Вау-вау!!!Супер!!!".

Юля Ревтюх художниця, педагог, працює у Ніжинському будинку дітей та юнацтва, керівник гуртка «Арт-дизайн» та "Ультрамарин": «Картина виконана у техніці відмивання аквареллю. Цей процес простий, але займає багато часу. Картина народжувалася вісім місяців : у жовтні почала, у  травні закінчила.  Писала з перервами, адже маю основну роботу.  Об'єм  масштабний. Розмір 3.5 х  5 м. Робила фото локацій, а потім пензлем переносила  на стінне полотно», -  розповідає  Юля.

До речі, в оновлених коридорах готелю, на стінах, з’явилися нові картини, і не просто картини, а із зображенням Ніжина та його пам’яток.  «Коштів вкладено мільйони.  Планів на перспективу ще багато. Готель  змінюється і всередині, і ззовні. Ми працюємо у напрямку розвитку туризму у нашому місті.  Дякую міській владі, яка підтримує. В цьому році згідно з міською Програмою розвитку малого та середнього підприємництва готелю було надано фінансову допомогу на безповоротній основі для розвитку туристичної інфраструктури на території Ніжинської територіальної громади.  Були виділені кошти у розмірі – 50 тисяч гривень.», - підсумував розмову директор готелю.

автор : Тетяна Марченко

Читати по темі : Таке є тільки в Ніжині…

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: