Завантаження ...
banner
banner

Представили кліп в якому знімався автомобіль ніжинця

Представили  кліп в якому знімався автомобіль ніжинця   фото

25 листопада, гурт KAZKA і співачка ROXOLANA представили кліп на трек "Не своя", який ROXOLANA написала на вірші знаменитого поета-футуриста Михайля Семенка. У кліпі брав участь автомобіль ніжинця - жовтий Chevrolet Corvette.

Раніше сайт  Mynizhyn.com повідомляв, що  на свої сторінці у фейсбук, 11 листопада, ніжинець Андрій Віротченко виклав фото з  лідеркою гурту  KAZKA та співачкою Роксоланою.

У коментарі Андрій повідомив, що побував на зйомках  кліпу на спільну пісню гурту KAZKA та співачки ROXOLANA. Сам участі не брав. Для зйомок  надав свій автомобіль Chevrolet Corvette. Автівка - належить  його родині. "Я давно знаю режисера. Він і запросив. Це вже другий кліп для нашої автівки з цим режисером,  був ще кліп співачки Олі Дібрової.  А ще були зйомки з Камалією та Алексою, -  розповів Андрій. На питання, чи власне самому  доводилося брати участь у зйомках? Каже, разом з дружиною років шість тому, знімався у реаліті шоу  «Научи жену рулить»...

11112021_n.jpg

 

Автівка засвітилася наприкінці кліпу...

Пісня "Не своя"є частиною проєкту Ukraine Is, який артистка присвятила поєднанню української поезії та сучасної музики.

За сюжетом кліпу головні героїні зіштовхуються зі зрадою чоловіків і допомагають одна одній провчити своїх бойфрендів. Обидві співачки постають у відео у незвичних для себе образах - ROXOLANA виконує "божевільний" танок, розправляючись із нареченим своєї подруги. Схудла Заріцька у новому кліпі KAZKA з'явилася у кардинально незвичному образі. Саша Заріцька безжально розпилює навпіл автівку з чоловіком, який зраджує її товаришку.

"Я вважаю, дівчата мають не змагатися, а підтримувати одна одну, - говорить авторка пісні ROXOLANA. – Я рада, що Саші сподобалась ця ідея і вона погодилась на усі наші експерименти. Також мені приємно, що пісню вже активно слухають на музичних платформах і у такий спосіб слухачі  по-новому відкривають для себе поезію Михайля Семенка". 

"На зніманнях кліпу ми добряче повеселилися, - згадує Саша Заріцька. – Мені дуже сподобався мій образ – до цього я ніколи не перетворювалась на білявку! Але насправді це відео про взаємопідтримку, яка особливо потрібна тоді, коли хтось із нас переживає обман чи зраду. Ми з Роксоланою показуємо, що дружба і дівоча солідарність здатні перемогти будь-які негаразди".

Режисером кліпу "Не своя" став Мітті Місюра, який вже працював із Роксоланою на зніманнях відео до пісні "Говори". Стилістом виступив Євген Приймаченко, а за постановку хореографії відповідала Марина Кущева. Повідомляє  tsn.ua.

Нагадаємо, трек "Не своя" увійшов до дебютного альбому Роксолани Ukraine Is, а також до альбому гурту KAZKA SVIT.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: