Завантаження ...
banner
banner

Ветерани АТО та правоохоронці почали проводити спільні патрулювання містом

Минулої п'ятниці, 24 липня, відбулося спільне патрулювання територією міста правоохоронців та ветеранів АТО. Це вже не перша подібна ініціатива, але раніше учасники АТО залучалися до патрулювання лише у разі крайної необхідності

Минулої п'ятниці, 24 липня, відбулося спільне патрулювання територією міста правоохоронців та ветеранів АТО. Це вже не перша подібна ініціатива, але раніше учасники АТО залучалися до патрулювання лише у разі підвищенні злочинності у місті. Востаннє це було коли Ніжином прокотилася хвиля вуличних пограбувань. 

Цього разу ідея про спільні патрулювання виникла з причини того, що дуже часто при виявленні правопорушень чи злочинів патрульними дуже важко знайти понятих. Планується, що саме ветерани АТО і будуть за необхідності виконувати цю роль. А також, як зауважив один із ветеранів антитерористичної операції, в усіх учасників АТО підвищене відчуття справедливості і тому це не дозволить допустити порушень закону і буде додатковим гарантом правомірності дій правоохоронців.















Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: