Завантаження ...
banner
banner

Ніжинка Тетяна Павленко написала вірш-привітання та виграла подарунковий сертифікат

Ніжинка Тетяна Павленко написала вірш-привітання та виграла подарунковий сертифікат фото

30 листопада Mynizhyn.com відсвяткував сьомий День свого народження! З нагоди річниці було оголошено конкурс на краще віршоване привітання, яке надсилали нам на електронну пошту. Команда сайту дякує усім, хто вітав та проявив свій хист до написання віршованих рядків. Та все ж конкурс передбачає переможця. Порадившись, відібрали найкраще вітання – просто, душевно, креативно!

Переможницею стала ніжинка Тетяна Павленко, саме вона отримала подарунковий сертифікат від ресторану «Рибацький хутір» на суму 500 гривень.

Тетяна коротенько розповіла про себе та з ким розділить виграш.

- Працюю операційною медичною сестрою в травматологічному відділенні Ніжинської міської лікарні ім. М. Галицького, - каже Тетяна – Мріяла бути філологом та не склалося якось, пішла в медицину. Люблю писати вірші. Дарую рідним та близьким до свят. Я у конкурсах часто беру участь, але, оце, щоб виграти -  вперше. Я поціновувачка сайту Mynizhyn.com, кожного дня заходжу на ресурс та читаю свіжі  новини про Ніжин. Коли побачила що на сайті свято, вирішила привітати колектив  своїм віршиком. До ресторану «Рибацький хутір» підемо з донечкою. До речі, це один з най улюбленіших закладів, де ми святкуємо сімейні свята».

Ось і привітання від Тетяни...

Принесла мені сорока на хвості,
Що у Вас кругленька дата і усі
Йдуть вітати — тож і я не відстаю:
Побажаю мати вдачу Вам свою,
Не прогавити той шанс «на міліон»
Вскочити в життєвий VIP-вагон!
Врешті-решт — зірвати добрий «куш»
І ніколи не казати, що «недуж»!

Читати по темі: Mynizhyn святкує День народження - нам 7 років!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: