Завантаження ...
banner
banner

Відбувся кубок Ніжина з пляжного волейболу серед змішаних команд

26 липня відділом з питань фізичної культури та спорту було організований перший Кубок м. Ніжина з пляжного волейболу серед змішаних команд. У змаганнях взяли участь 15 команд

26 липня відділом з питань фізичної культури та спорту було організований перший Кубок м. Ніжина з пляжного волейболу серед змішаних команд, за підтримки генерального спонсору ресторану "Хутір Рибацький" та ТМ "Пан Бровар"

У змаганнях взяли участь 15 команд, а саме команди комплексної дитячо-юнацької спортивноїшколи, студентів ніжинських вузів, представників НСК «ТЕМП».
 
Турнір тривав увесь день, підпекельним сонцем дівчата та хлопці боролися за перемогу.
 
Отже, почесне 4 місце посіла команда "Твікс" (Олександр Богдан, Ірина Васильченко), які отримали деревяними нагородами. Бронзові нагороди здобула пара "Кольмар" (Микола Шувалов, Марина Денега).

А ось у фінальній зустрічі зустрілися представники НСК "ТЕМП" команда "Ефіопія" (Тетяна Микитюк та Олег Казмірчук) та команда «ТЕМП» (Юлія Коваль та Павло Глушко). У напруженій боротьбі все ж таки сильнішими виявилась пара команди «ТЕМП» Глушко/Коваль. 

Нагадаємо, що саме Павло Глушко та Олег Казмірчук в цьому році стали першими переможцями кубку Ніжинщини з пляжного волейболу серед чоловіків.  




 
Переможці та призери були нагородженні грамотами та медалями відділу з питань фізичної культури та спорту, також переможці отримали від генерального спонсора ресторану «Хутір Рибацький» грошовий сертифікат на суму 200 грн. та сертифікат на відвідування лазні, срібні призериви грали сертифікат на відвідування бесідки для відпочинку, а бронзові переможці отримали зігріваючі солодкі напої.

Всі призери також були нагороджені смачними призами від торгової марки магазину живих напоїв "Пан Бровар". 












Ніжин тесп волейбол, ніжина пан бровар кубок волейбол
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: