Завантаження ...
banner
banner

Скільки відпочиватимуть ніжинці на новорічні свята

Скільки відпочиватимуть ніжинці на новорічні свята фото

Традиційно рік в Україні розпочинається з новорічних святкувань та великої кількості вихідних днів. І 2022 не стане винятком з правил. Проте українці отримають цілих два вихідних вікенди замість одного святкового тижня.

Перший вихідний українці отримають наприкінці грудня на католицьке Різдво (за Григоріанським календарем). Свято народження Христа випадає на суботу 25 грудня, тому вихідний переноситься на наступний робочий день – понеділок 27 грудня. Таким чином українці відпочиватимуть три дні поспіль – з 25 по 27 грудня. А ось 24 грудня, скоріш за все, буде скорочений робочий день. Можна буде піти додому на одну годину раніше.

Наступні вихідні також будуть подовженими на честь Нового року. 1 січня випадає на суботу, тому неробочий день знову перенесуть на понеділок. Неробочими будуть дні з 1 по 3 січня. 31 грудня українців очікує скорочений робочий день.

Різдво за юліанським календарем  2022 року припадає на п’ятницю. Тому на нас знову ж таки чекає святковий вікенд — 7, 8 і 9 січня 2022 року. А ось 10 січня доведеться вийти на роботу. 6 січня, в четвер, можна очікувати скороченого робочого дня.

Джерело — ТСН  (val.ua)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: