Завантаження ...
banner

Ніжинський "Ефект" достойно виступив на Всеукраїнському  фестивалі  в Києві

Ніжинський "Ефект" достойно виступив на Всеукраїнському  фестивалі  в Києві фото

Естрадно-гімнастичний колектив "Ефект" спортивного клубу "Легіонер" (керівники - Ольга Падалка (Московська) та Наталія Труш) 5 грудня взяли участь у  Всеукраїнському  фестивалі - конкурсі танцю Color DANSE FeST м.Київ.

"Ефект" представив 12 хореографічних композицій. Діти гарно виступили та вразили суддів.  За що були відзначені призовими  2 та 3 місцями.  У  загальних номерах: 
Соло: Бойко Валерія, Труш Мілана, Труш Вероніка.
Тріо: Тимошик Анна, Корецька Аліна, Чернишова Ксенія.
Пластичний етюд: Бойко Валерія, Шевченко Анна, Примушко Єлизавета.
В номінації  "Старша категорія" зайняли призове 2 місце тріо: Перевалова Єва, Мостіпан Каріна, Труш Вероніка.
В номінації "Мала група квартет" призове місце зайняли: Щербак Поліна, Шевченко Соломія, Черненко Валерія, Шевченко Анна.
Призове місце "Дует": Молоденкова Марія, Шевченко Анна.
Соло: Бойко Валерія, Труш Мілана, Труш Вероніка.

Естрадно-гімнастичний колектив "Ефект" на творчих  теренах міста  - 9 років. Почав свою творчу діяльність 1 вересня 2012, і з того часу не перестає здобувати перемоги та призи на Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах, прославляючи своє рідне місто Ніжин. Великим здобуткам колективу треба завдячувати не лише таланту юних танцівниць, але й їх першому наставнику та засновнику Ользі Падалці (Московській). Для неї успіх і розвиток колективу вже стали головною метою життя, і його невіддільною частиною. Чотири роки тому колектив поповнився новим талановитим керівником - в "Ефект" прийшла Наталія Труш. 
 
"На сьогодні "Ефект" вправно тримає марку кращих!, - коментує журналістам mynizhyn.com Наталія, - Наші випускниці ідуть навчатися за профілем, бажають стати хореографами. Перевалова Єва, Мостіпан Каріна та Дехтяренко Карина нині студентки Ніжинського фахового коледжу культури й мистецтв імені Марії Заньковецької, спеціальність хореографія. Дуже талановиті, вони не забувають "Ефект", і далі продовжують активно виступати на конкурсах, здобуваючи призові місця. А номери найменших учасниць колективу (4-5 рочків)  ніжинці дуже люблять - це наші славнозвісні "Жабки" та "Бджілки"....Тож працюємо та розвиваємось! "

Тетяна Марченко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: