Завантаження ...
banner
banner

Стан постраждалих у моторошному ДТП під Брусиловом від середнього до вкрай важкого

Стан постраждалих у моторошному ДТП під Брусиловом від середнього до вкрай важкого фото

Вчора сталася жахлива трагедія, вантажний автомобіль заткнувся з маршрутним мікроавтобусом. На місці загинуло 11 людей, ще одна - в кареті швидкої допомоги й одна людина на операційному столі. Зараз в лікарнях перебуває 7 осіб.

Як інформує 0462.ua, Владислав Кухар (гендиректор лікарні №2), повідомив, що найстарший з тих, хто нині в його закладі, 1972 року народження, а наймолодший – 2003 року. Хлопець якому 16 років зараз у важкому стані. Йому надають допомогу в обласній дитячій лікарні. 

 Операції різні. Від черевної порожнини до операцій пов’язаних із травмами очей та носа. Прогнози давати дуже рано. Дуже мало часу пройшло і тому в даному випадку, прогнози річ не вдячна. З п’яти постраждалих троє жінок і два чоловіки, – розповів Владислав Кухар.

Загиблі та постраждалі жили у різних населених пунктах області: Борзнянщини, Сосниччини, Корюківщини, Менщини та Чернігівського району. Починаючи приблизно з передобіднього часу родичів та близьких загиблих пасажирів маршрутки почали привозити до Чернігова. Особистість усіх, хто потрапив до лікарень, вдалося встановити.

Тіла загиблих направили до моргу на вулиці Пирогова. Там буде проходити упізнання. Родичам постраждалих та тих, хто загинув надається психологічна та медична допомога. Водій вантажівки з якою зіштовхнулася маршрутний мікроавтобус вижив і також знаходиться у лікарні. Про його стан додатково не повідомлялося. Відомо лише те, що номери вантажівки були Чернігівські.

Читати по темі: Жахливе ДТП на Чернігівщині. Є загиблі8 грудня в Чернігівській області оголошено днем жалоби за загиблими у ДТП під Брусиловом

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: