Завантаження ...
banner
banner

Дві багатодітні родини з Ніжинщини отримали нетелей

Дві багатодітні родини з Ніжинщини отримали нетелей фото

У Ніжинському районі вже багато років діє Програма передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості. Програма діє з метою створення соціальних і економічних умов для сільської багатодітної сім’ї, утвердження духовно і фізично здорової, матеріально та соціально благополучної сім’ї, організації самозайнятості селян, підвищення рівня їх доходів та забезпечення дітей якісними і корисними продуктами харчування.

Цьогоріч районна рада затвердила Програму на 2021-2027 роки, відповідно до якої у поточному році за кошти обласного бюджету, у сумі 90 тис. грн., було придбано двоє нетелей для двох сімей.
Сьогодні відбулась передача нетелей в родини - Наталії Демедюк з с. Ховми Комарівської громади, де виховується 6-ро дітей, та Федора Ленька з с. Шатура Лосинівської громади, в якій виховується 7-ро дітей.
Документи на молодих корівок передала заступник голови райдержадміністрації Людмила Желада та побажала родинам здоров’я й благополуччя, подякувала батькам за високу відповідальність по вихованню 6-х та 7-х діток.

Ніжинська районна державна адміністрація

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: