Завантаження ...
banner

Депутат на смерть збив 18-річного велосипедиста

Депутат на смерть збив 18-річного велосипедиста   фото

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельної ДТП в Бахмачі(Ніжинський район).Поліцейські затримали водія автомобіля, що причетний до скоєння дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляє Сектор комунікації поліції Чернігівської області  18 грудня близько 20-ї години до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Батуринській у Бахмачі сталася ДТП: водій легкового автомобіля зіткнувся з велосипедистом. Після цього водій намагався залишити місце події, однак не впорався з кермуванням і з’їхав у кювет.
 Потерпілий від отриманих тілесних ушкоджень помер дорогою до лікарні.  На місце події негайно прибули група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту поліції області. Поліція встановила особу водія автомобіля - це 54-річний депутат міської ради.

Поліцейські затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
За цим фактом поліція відкрила провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Нині поліцейські встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Досудове розслідування триває.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: