Завантаження ...
banner

ТОВ «Чернігівгаз Збут»: у листопаді підписники тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» скоротили витрати на газ майже на мільйон гривень

ТОВ «Чернігівгаз Збут»: у листопаді підписники тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» скоротили витрати на газ майже на мільйон гривень фото

Лише в листопаді цього року клієнти ТОВ «Чернігівгаз Збут», які обрали тариф «Твій газ Рівномірний платіж», змогли зменшити свої витрати на блакитне паливо на 994,8 тисяч гривень.

Практика оплати за газ рівними частинами впродовж усього року не нова й широко застосовується в багатьох європейських країнах. Цьогоріч такою системою оплати, уперше, змогли скористатися й побутові клієнти ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ».

«Переваги цього тарифу його підписники відчули вже в листопаді. Незважаючи на істотне похолодання і збільшення споживання газу, клієнти сплатили майже на мільйон гривень менше, ніж за умови розрахунку за фактично використане паливо. А в грудні, за нашими прогнозами, ця сума може бути меншою на 3,5 мільйони гривень», зазначила очільниця відділу продажів фізичним особам ТОВ «Чернігівгаз Збут» Марина Войтенко.

Житель Чернігова Володимир Купа до зими почав готуватися завчасно. У червні чоловік обрав тариф «Твій газ Рівномірний платіж» і щомісяця сплачує фіксовану суму.

«Взимку ми, зазвичай, використовуємо до 250 кубометрів газу на місяць, якщо порахувати в цінах цього року вийде до 2000 гривень, а для пенсіонера це вагома сума. Але завдяки можливості сплачувати за газ рівними частинами протягом року, плачу 850 гривень. Це значно полегшує навантаження на сімейний бюджет», — запевняє пан Володимир.

Нагадаємо, у травні-вересні цього року побутові клієнти ТОВ «Чернігівгаз Збут» отримали можливість перейти на тариф «Твій газ Рівномірний платіж». За умовами пропозиції весь річний обсяг споживання газу для них ділився на рівні частини. Тож, до травня наступного року такі клієнти сплачують однакову суму, незалежно від того, скільки палива використали. По завершенні дії тарифу для цих споживачів буде проведено звірку обсягів споживання й кожен із них отримає звіт із відповідним перерахунком.

Питання, пов’язані з газопостачанням, побутові споживачі можуть вирішити за телефонами: (0462) 616-304; або у інший зручний для себе спосіб, за допомогою інформації на сайті ТОВ «Чернігівгаз Збут» https://cngaszbut.com.ua/blog.

«ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Надійний та зручний для кожного.

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: